Monday, August 3, 2009

Jalan-jalan ke Melaka

Dah lama benor kami sekeluarga tak berjalan2 makan angin, sejak mama mengandungkan amiera mana ader gie jalan2, hari sabtu lepas papa wat plan nak gie umah adik ipar kat melaka, tu yg mama sekeluarga jalan2 kat bandar melaka, zoo melaka, ngan taman boyer, dah berbelas tahun tak gie melaka dah byk perubahan sgt, paling best mama bawa si kecik amiera, dia boo layan jer mana kitorang terjah kat utan tu, takut gak, yerlaaa bawa budak kecik kat tempat2 gitu, tawakal jer.. tapi alhamdulillah amiera ok jer..

gelagat amiera mengantuk laaa melamun laa tapi baby laa paling ok dibawa kemana2
bapa mithali nie..(cayalaa papa,nie wat ma lagik cyg nie)

nie jer binatang2 yg sempat mama snap di zoo melaka






kami sekeluarga (amiera penat ...tido kat dlm sling mama nie)




1 comment:

~~ciklinn~~ said...

ya llah geramm nyerr tgokk baby yg bambam tu... hishhh dah besar dah ha baby..dah berjalan2 ke zoo ha...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin