Thursday, March 19, 2009

Barang-barang keperluan baby

Kali ni x derlaa beli barang baby banyak sgt, beli baju pun ikut keperluan jer.. sebab baju kakak dulu ader lagi kan, sebab x tau dapat baby aper... kiter beli jer baju2 yg boy n girl boleh pakai... mama x kisah laa dapat baby aper.. janji baby sihat kan..









yang ni barang2 tuk aku masa pantang nanti

3 comments:

~~ciklinn~~ said...

wah sonoknya shooping barang baby... akk pun dah tingin nak baby lagi tapi lom ada rezeki......

ai said...

Dah siap semua ha..musti dh tak sabar2 nk branak kan? nk tengok muka baby dlm pewot tu..

HazlisaNoor said...

waa...ammy corset tu..beli beautiful terus la macam pn adelin tu..bleh pakai lama..hehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin